Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds verder als Jeugdfonds Sport & Cultuur

Na jarenlange intensieve samenwerking gaan het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds per 3 april a.s. samen verder als het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Beide fondsen zetten zich in om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren die opgroeien in armoede, toch kunnen sporten of aan kunst en cultuur kunnen doen.

Voor kinderen en jongeren die opgroeien in armere gezinnen maakt het niet uit of zij zich kunnen uitleven tijdens het voetbal, judo, drummen of streetdance. Het belangrijkste is dat ze mee kunnen doen en de kans krijgen hun leefwereld te vergroten.

Aan deze missie en onze werkwijze verandert niets. Waar wél iets aan verandert, is ons uiterlijk. Er is een nieuwe huisstijl met alle middelen die daarbij horen. De huisstijl is fris, vrolijk, en kinderen staan altijd centraal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.