Goedkoop en Zo

Goedkoop & Zo is de ideale kringloopwinkel voor wie op zoek is naar goede tweedehands spullen tegen een lage prijs.

In onze winkels in Breda, Tilburg en Oosterhout verkopen wij onder meer gebruikte meubels, speelgoed, witgoed en kleding die nog in goede staat verkeren. Goedkoop & Zo heeft mooie en bruikbare spullen voor weinig geld; zo helpen we bij het bestrijden van armoede in Nederland.

Gratis ophalen

Om ons aanbod zo groot en gevarieerd mogelijk te houden neemt Goedkoop & Zo uiteraard ook spullen in. Wij komen uw meubels, apparaten en dergelijke graag gratis bij u ophalen. Zo heeft u weer ruimte en rust in uw huis en helpt u tegelijkertijd de minderbedeelden in ons land.

Professionele ontruiming

Ook voor grotere projecten bent u bij Goedkoop & Zo aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van zowel woningen als bedrijfspanden. Ook voor spoedontruimingen zoals bij uitzetting of onverwacht overlijden kunt u bij ons terecht.

Kringloopwinkel Goedkoop & Zo ontruimt in heel Nederland en België en wij zorgen voor een nette en discrete afhandeling.

Meer info zie ook: Goedkoopontruiming.nl

Woningontruiming & Bedrijfsontruiming…
Ontruimen van een woning of bedrijf is een tijdrovende en in sommige gevallen ook emotionele aangelegenheid. In veel situaties is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf de zorg voor de ontruiming uit handen te laten nemen.

Goedkoop ontruiming is gespecialiseerd in woningontruiming en bedrijfsontruiming. Bij een ontruiming kunt u denken aan het bezemschoon opleveren van een woning t.g.v. een echtscheiding, overlijden, emigratie of andere reden.

Vraag vandaag nog een gratis offerte voor een ontruiming aan!

www.goedkoopontruiming.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.